FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20100708

aduhai hari

hari-hari yang mendatang makin memenatkan..
mungkin sebab dunia makin maju..
so,macam-macam benda nak buat..
hari-hari ade je benda baru..
lagi-lagi bile nak spm nih..
adoyai..!!!

jangan ziyra..!
jangan mengeluh...
tak baik..
sume yang berlaku mesti ada hikmah...

tapi agak terkilan sebab,sikit sebanyak makin kekurangan masa untuk menulis di blog,update facebook,tgk email..n what so ever..
kalau sempat pun juz approve ape yang patut je...
tp,tak patut sungguh sume ni berlaku..

penat mid-year pny exam tak abis lagi...
tapi,da start 2nd test..
tak seronok nyerr...
alahai hari...

orang kata..
sabar je dengan apa yang berlaku..
susah dulu,senang kemudian..
tapi,hari yang kemudian mesti lagi banyak kerja yang menjengah..
aceehh..
semoga
ENGKAU kuatkan hati HAMBAMU ini..
AMIN...

No comments:

Post a Comment