FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20101219

belogger yang terpaling howttest

hai korang..!
nak tau satu cerita tak..?
pagi tadikan aku saje la baca surat khabar..
bahan bacaan fevret aku tuh...
ada la tertulis
siapa hanis zalikha,kalahkan siti nurhaliza..
dalam hati "macam pernah dengar jek nama ni"
aku pun tengok lah pic dia.. 

ishh macam blogger gile meletop tu..

ahah..comfirm la dia..
terus aku selak-selak page yang ade muka dia..
rupanya ade kuar pasal statistic carian di google malaysia..
gile ah hanis memang kalahkan siti nurhaliza yang ade kat tangga 9
sikit lagi nak same taraf dengan lady gaga..(:
dengan hanya menulis blog je beb..
korang penah bace tak blog dia?
kalau tak pernah klik sini
kalau susah sangat ni web dia
http://inibelogsaya.blogspot.com/
 
bukak la blog dia agak interesting gak..

comfirm korang rase nak follow dia

ni pulak carta 10 individu yang paling dicari dalam google malaysia
 
1. Maher Zain (penyanyi antarabangsa)
2. Justin Bieber (penyanyi antarabangsa)
3. Luna Maya (artis Indonesia)
4. Din Beramboi (pelakon/pelawak/penyampai radio)
5. Lady Gaga (penyanyi antarabangsa)
6. Hanis Zalikha (model/blogger/pelajar)
7. Lee Min Ho (pelakon Korea)
8. Adam Lambert (penyanyi antarabangsa)
9. Datuk Siti Nurhaliza (penyanyi/ahli perniagaan)
10. Paul Tan (blogger)

k lah tu jek nak cakap..hehe
nite everyone.

"hargailah orang rendah,ketahuilah sesungguhnya sutera itu asalnya daripada ulat"

3 comments:

  1. hai..

    hanis zalikha mmg mengalahkan siti!..mmg betul..hehe..

    anyway u too have a great blog..maybe lebih meletup dari hanis zalikha..

    come visit my new blog sometime

    www.cereklama.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. balas kunjungan n following u back ;)

    ReplyDelete
  3. pergh... blogger lagi top dari artis la :)

    ReplyDelete