FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20110121

kebaikan salah hantar sms..nakal..!

salam sayang untuk semua pembaca yup..
kisah ini berlaku pagi tadi..
hahahahaha
gelak sat..!
tau jek la ari ni kan thaipusam..1 malaya nih cuti..
ingt nk golek2 lame sikit la kt katil..tapi,pagi2 lagi bodyguard aku yg 2 orang tuh kacaw mimpi aku..
dorang soh aku hantar g court badminton..
*dalam ati ati aku sumpah2 court badminton tu..hehe
dalam pada aku mamai kena baling bantal dgn budak berdua tuh..tiba2 teringat nak bagi satu salinan kertas about kursus yg aku pergi dgn NAZIHAH...(bertudung+SPECT)

then kebetulan rumah dia pon dekat dgn court badminton tu..
alang2 dah lalu..ingat nk hantar la kertas tu..
dgn meraba2 carik hp kt bawah katil tu..
dan dgn menggunakan kuasa bukak sebelah mata..sebab mcm xpuas tidoq..
aku pun taip lah msg..yg aku nak gi umah dia..*taip dalam keadaan mamai ok..
tapi yg aku ingt dia reply "ok"
pastu aku terus delete segala msg..sebb inbox da full

dalam mase nk gerak tu..aku pon hntar la msg dah on the way..
setiba jek aku kt depan umah ziha,lepas anta 2 beradik tuh g court..
sekali lagi aku msg dia yg aku dah kt depan umah..
aku pun bergerak ke arah umah dia..x semene-mena dia ke dpn pintu pagar,lalu keluar,lalu dia lock gate umah dia..
sekali kami bertentangan aku dan dia kaget + terkejut + tergamam + blur + ntah pape + C++..haha

DIALOG....!
zira: ziha awk nak gi mn?
ziha: awk ajak kite kuar kan??
zira:huh,kite nk jumpe je la..!!
!@ #$%^&*...diam jap..


dari senyum kambing..terus gelak besar kteorang..
 ziha : ziy,kite sebenarnye x paham tau msg awk tadi
zira : la ye ke ape kite tulis??
ziha : cuba awk check balik msg td tu..
aku pon check la..
haha..mati beb aku hantar msg meraban..*teeeeeeettttt..

tapi disebabkan aku dah janji dgn parent aku nk gi breakfast dgn dorg..so terpaksalah aku tinggalkan ziha keseorangn..hikhikhik.

*._DI RESTORAN TEMPAT AKU AND PARENT BREAKFAST_.*
aku pun story la kt parent aku ape yg terjadi..
then..
xpasal2 free2 aku di cop jahat oleh mak aku..
dan kebaikan nye adalah..
mak suruh aku bawak naziha gi hang out lepas b'fast..
aku macam x caye beb..!!

maybe..bagi korang perkara ni mcm xde pape..
tapi bg aku..ni antara perkara yg superb sngt2..
lantak lah korang mai bantai ketawakan haku..

maybe.korang selalu nmpak bnyk pic aku g hang out dgn membe2..
tapi korang ingt nk mintak permission kt parent aku senang ke???
uuhh..sngt2 susah yg amat..
SPM lg sonang..!..eceehh
perrhh dia pny susah
macam nk mintak signature dari sultan ko tau..!!
tu pon belum tentu dapat..
kalau pasal syarat jgn cite ah..
mmg kalau nk list tu..bergulung-gulung ketas tuh..
contohlah kan..
kena kemas..basuh tu la..basuh ni la..buat tu..buat ni..n sume la..
baru la permission accepted..hehe

parent aku sngt sporting..tapi sngt tegas..
_u'll get nothing if u do nothing_
kadang2 aku takut nk berdepan dgn mereka..
lagi2 kalau mmg buat salah..ghase mcm nk gantung diri pon ade dr berdepan dgn mereka
tp,mereka lah tempat aku bermanje..hehe

mak slalu beri kata 2 pada aku..
-take it or leave it-
ni mmg ayat fohfular dia..
mmg tiada tandingn wa cakap lu..
ayat yg paling-paling aku x suke..
kadang2 buat aku jd serba salah sngt..
tp dia mangajar aku untuk membuat pilihan terbaik dalam mase yg singkat..
and now i'm being a human..hehe

**_______________________________**

berbalik pada cerita asal..
akhirnya..
aku dan naziha hangout berdua di CS..(city square)
nk guna ayat romantic la..
aku dan naziha dating berdua di CS..(city square)*ahakz..ngek!antara shopping complex area JB yg feymes dlm kalangn muda mudi yg bru nk naik..!

uuppss..

tgk wayang je lah
seperti biasa..kpd sesiapa yg selalu tgk wayg ngn aku akn tahu..
bahawasanya saya x mungkin menonton wayg yg berada dlm kategori U
bukan x pernah..but mostly i juz watching 18SX or 18GP
sebab kalau U balik jek.seminggu lepas tu adik2 aku akan beli DVD cite tuh..
membazir youu..!!
lagipun cerita 18xx ni mmg masyuk kalau ditonton di PAWAGAM..
noty!....tteeetttt...!!
so klw kategori 18xx ni..comform la dorng x beli..hehe
ni cite dia..


SEASON OF THE WITCH
 mmg kecut perut aku tgk aksi bunuh-membunuh..
nak sampaikan ke ujung cerita..ghase mcm dah teburai isi perut..
ngilu tangan n kaki aku.
perggh..macam aku yg kene bunuh.,!

ok bubbye..aku dah puas merepek + meraban..

P/s: malunye nak cakap...tapi, kisah diatas berlaku semalam..aku lambat post...!T_T



No comments:

Post a Comment