FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20110112

NEW lappy IN this HOUSE...!!!

aiiiiyaiiiyaiiyaii...
it new..it new...my ayah brought it...
but both not for me yurrrrpppp...T_T
tapi 2-2 aku dah buat macam harta sendiri..nge~

ALKISAHHHH..........................!


MAK=
mak memang dah berkenan habis dgn notebook yg berwarna purple sejak dia nampak kat satu kedai kat MADINAH time dia pergi haji ari tu..
time tu dah nak balik dari sana lah..
mak nak..
mak nak notebook sebab senang nak heret g memane pon..
katanye larh..hehe
tapi ayah cakap beli kat MALAYSIA much better..
means dari segi nak cari spare part kalau rosak..
and untuk maintanance pun senang..
so.mak pun orait la saje..

JIHA=
dia dah habaq awal2 kat aku,kalau dia dapat result yang gile SUPERB time PMR..
memang dia nak usha notebook dari ayah...
she got it...7A's..
so,nak ucap CONGRATEs la sekali kat budak comey lote tuh yang melalak cam nak rak sebab dapat 7A's..!!!
hehe

bila mak tau jiha nak notebook..
mak pun ckp lah dgn ayah..
yg belikan saje untuk jiha..
mak gune yg lame...

JENG.....JENG....JENG
tiba lah ari yang dinanti..
ayah balik bawak 2 notebook..
aku pulak yg ghase cam nk lompat2 atas katil..hehe
tapi yang sodehnye aku pulok dapat laptop lame mak..
kuang...kuang..kuang..
konon merajuk la..
pasti tu mak ckp..
*oi anak..cubalah bersyukur..
oteh..oteh..oteh..
aku sengih2..baik mak..
hohohoho
tapi sampai ari ni aku jek yang gune..
mak x sentuh lagi..
sian mak..ampun buk..

inilah dia notebook yg jiha panggil LAPPY
name manje dia la konon..
nyampah haku..hehehe
ni jenama ACER




 model pujaan ramai..
kononlah..
*cakap dengan penuh perasaan
ASPIRE ONE..
comel x?
comel kan..kan.. 


wokey..itu sahaje...
love the thing that belong to me..

p/s: oh jiha..ayah dah bagi tu sila lah jage dengan baik ye budak..
pastu jgn main x hengat dunia..
jgn rebut2 dgn HADIF..akak malas nak layan perang dunia korang ote..
muuahhhh..*FULL OF LOVE (cakap ala-ala gaya PAULA ABDUL)

1 comment: