FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20110109

TAHNIAH ANA RAFFALI...!!!

congratz to ANA NUR HIDAYAH BINTI MOHD RAFFALI
or nama glamour dia ANA RAFFALI...




fuhhhss....
x sia2 dia menyanyi pastu letak kat youtube pastu aidit alfian amek dia jd artis rakaman..
dah la first year terus dapat masuk AJL 25..
pastu jadi juara lak tuh..
untung-untung...
rezeki tahun baru buat dia..
anyway nak cakap
''tahniah kat awak sngt2''
kalau la dia baca blog nih..hehehe

aku suke FAIZAL TAHIR..
walaupun agak hampeh sebab faizal tahir juz menang untuk persembahan terbaik...
then aku rasa mungkin ramai yg setuju kalau faizal tahir yg menang kan..kan..kan???
tapi juri lebih arif dan berpengalaman...

penat beb sokong faizal tahir tu..
lagi2 lagu HANYUT tuh..
aku suke gile lagu tuh..
membazir jek aku dok search kat google pasal faizal tahir tuh..
jerit-jerit name dia sambil tekup muke dgn bantal sebab takut mak aku dengar..
kang x pasal2 ade yg kene plangkung..hehe
aku dah la kenal dia lame..*acehh..cehh..cehh
sejak dari kumpulan nasyid mirwana lagi beb...huhuhu


but dont worry to artis2 MALAYSIA..
sebab SAYA CIK ZIYRA AKAN SENTIASA MENYOKONG INDUSTRI MUZIK TANAH AIR YANG DICINTAI...hikhik..

about AJL 25 tuh..
pemenang sume dah ditentukan..
JUARA:
 ANA RAFFALI (TOLONG INGATKAN AKU)

NAIB JUARA:
 MEET UNCLE HUSSAIN ft. BLACK(DRAMA KING)

KETIGA:
 HAFIZ

VOKAL TERBAIK:
HAFIZ

PERSEMBAHAN TERBAIK:
 FAIZAL TAHIR(HANYUT)


congratulation to all of you..
and all the best...

p/s:kalau korang nak tau..yang kat atas tu sume penipuan..yg pasal kumpulan mirwana and suke gile kat lagu hanyut jek betul..yg lain dusta semata-mata..
sebab aku baru jek tadi minat kat FAIZAL TAHIR..ahakz..
selamat malam....tidurlah..sayangku..lalalala...
x bleh blah aku tgk lakonan noor khiriah,fatimah a.bakar and datuk aziz satar....



1 comment:

  1. faizal tahir trbaik!!bru start ske faizal pn x pe.no hal!haha http://geekintherainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete