FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20110209

i ♥Burlesque..silalah tonton..!


salam satu malaysia..
eceeh..tapi aku nak habaq cehrita pilem omputih buat..
BURLESQUE


ini filem bolah tahan syok lagi masyuk..
tapi hanya sesuai untuk tontonan
18SX wokeh..! hangpa yg kanak2 tolong jgn ado hati nak nonton pilem nih..
sebab ini filem banyak aksi menggegarkan nafsu kaum adam..
so..kalo nak gi tgk..pastikan BF korang takdo kat sebelah..!
nah haku nak bagi 5 star kat filem nih.!


ok..pada sesape yang tak tengok lagi filem nih..
meh nak bagi hint sikit pasal filem ni..



then antara banyak2 lagu yang disajikan dalam filem nih..
the most i loike is this..
 


and this..
tapi video ni agak censored sikit..
so aku tak masuk kan yg full version..kalo nk tgk carik sendiri..
tak pon gi la bayo tiket wayang yerkkk..


cukup lah tu aku cite pasal filem nih..
yang berkisarkan tentang sorang pempuan(QHRISTINA AGUILERA) yg nak jd penari kelab dan bersungguh2 nak mencapaikan hasratnye lalu dia......

canteq muke nak soh aku story-mory kat sini..!
gi la tengok sendiri hukeh

wokeyh bubbye..muahhh..nite

2 comments:

  1. i dah tngok aritu mmg best.... 10 star

    ReplyDelete
  2. kan..serius gile best sngt2 kn...hehhe

    ReplyDelete