FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20110315

entry sedapkan hati

hi...!
yup ini sedapkan hati sebab makin hari makin busy untuk update blog..!
gambar lak dah berlambak dlm lappy nih..tunggu mase jek nk masuk kan dlm blog..
sory kat sngt kat u all yang rajin gileeww dtg blog nih tapi benda yang same jek terpapar..!
xpe..sebab tu lah entry ni buat..
sebab memang betul-betul nak bagi hati u all sedap..hekhek..
actually aku dah tulis beberapa entry untuk di post..
tapi cam biasa..aku ni kan memang suka post entry lambat2..
bukan sengaja ok..!
tapi tapisan perlu dilakukan agar tiada yang tersinggung dengan post yang bakal di-publish-kan itu..!
yeah..itu yang paling aku takut dlm dunia blogging nih..!
u all sorry k if ada mana-mana post aku yang memang bleh meragut jiwa u all sampai nanges jerit-jerit sambil tekup muka kat bantal..:)
xde niat pon nak wat casm gitu,..!
ok..bubbye..

ziyra: sy sedang berbahagia dengan duit nuffnang,..muahh..muahh kat u all

No comments:

Post a Comment