FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20110329

kawan-kawan..sy dah kerja...!

ehemm..ehemm..teehee..
nampak tak..nampak tak..tajuk yg kat atas tuh..hihi
ok..ngalah kan artis lak haku nih..siap nak buat announcement segala bagai..bukan hebat pun..
saje jek la nk share dgn u all u ols sume..
perrgh..excited nih nk umum kan..
padahal dah lame dah keje..almost a month,if i;m not mistaken laarhh..!

ok..nama sy NADZIRAH..kengkawan panggil sy ziyyy...!
tapi kwn kerja panggil sy zira..! except for this girl sebab dia panggil aku AYANG..then aku lak panggil dia HONEY
or name sebenor dia DIANA..org pggil yana
korang plez la jgn nak geli-geliman ngn kami yek..memang ni panggilan kami sejak zaman sekolah form4 lagi..
yeah..jgn jelez sebab kami saling syg menyayangi..hekhek
aku lak yang geli nak tulis ayat nih..!
***ok stop merepek ye cik zira..!

uurmmm
now sy bernaung under KEMSRESOURCES CONSULTANT..
click sini untuk ke facebook syarikat yang latest..sebab baru buat page yg baru..
dan sila click sini  untuk ke blog baru syarikat..
even sy lekat ngn KEMSR. tapi kadang sy akan berprogram bersama
TGH. training...team generasi harapan..!
kalau nak fb dia..u ols carik la guna name
TeamGenerasi Harapan (Transfomasi Generasi Harapan)
puas aku carik link dia x jumpe..hehe
and now..both of them under
AKADEMIK GENERASI HARAPAN
so then,bila time kerja..budak-budak panggil sy ''KAK CHIK'' or ''AKAK FASI''
gile sedap arhh name tuh..taknak pon..tetibe jek dapat..sadis kan..hihiihiii
tapi ade orang panggil sy ''AKAK LION'' katanya sy ni garang..huh lagi sadis..!
nape tetibe ade cerita sal bebudak nih..cecite..cecite..!

ok..since pas exam ari tu aku xkerja2..dok kt umah dating ngn kengkawan smbil jalan kan tugas harian..damn bored..!
ntah camne aku dgn YANA bleh tercampak ke dalam dunia consulting nih..
ade cehritanye..tapi panjang la dey..malas haku nak story..
so now..almost every weekend jadual harian penuh dengan program yang segala bagai..!
contohnye macam PROGRAM KECEMERLANGAN UPSR,PMR and also for SPM candidate..
ade jugak buat kem jati diri..kem untuk pengawas..
and yg paling latest semalam program dengan pelajar form 1-upper 6 dari sekolah EC jb..!
ALHAMDULLILLAH..program berjaya..yang paling best..bile kami berjaya genggam hampir 4 program dr EC..so for EC's student..coming soon TGH.training akan sampai k..!


ALHAMDULLILLAH..
aku bersyukur dikurniakan bos2 yang hebat dan rakan sekerja yg sngt2 baik, happy go lucky and so so so so gile-gile pny prangai..
as usual..ape yg kite buat..
mesti ade probs kan..tp..tq so much pd mereka,sebab selalu soh aku think positive..
kalau dah kerja dgn syarikat consulting..
of coz la kiteorang yg paling banyak dengar ceramah!..tehhee..
meh..meh..nak tunjuk sikit..antara pitca2 aku time ade program.


 time nih ade program gemilang pmr dengan budak2 form 3 smk dato penggawa timur..!
kat hotel selesa pasir gudang..!

 ni lak kak yana ye adik2..hekhek
kalau gi mana2 camp..dia mmg kesayangan budak2..
sebab dia rajin layan bebudak..
kalau haku..(^_^)..!
yup,sy garang..teehee..!


 ish..ade stalker snap pic aku time nga buat nametag..!

ntah sape2 la yang snap pic aku nih..
hehe..
aku xde bnyk gambar..sebab bukan kamera aku..and aku x bawak camera..
lagi pun sape la aku kan..(T_T)
hehe
almost a thousand pic yg ade..ni jek gmbo aku..

ok..sy dah jd budak baik sekarang sebab sepanjang ade program ngn aku-aku sekali kena brain wash..hikhik
so far..aku dah jumpa dengan adik2 dari
smk selesa jaya(jb), EC(jb), convent(b.pahat) ,smkSTA(b.pahat) ,skkotakulai2(kulai) ,smkbandar seri alam2(p.gudang) and so on and ape nath lagi aku tak ingat...!
untuk adik2 dari smk bandar T6,kluang..wait for me yup..! this weekend..!

ziyra: wahai sekalian pembaca..entry ni ditulis beberapa hari yg lalu..tapi baru post..!

No comments:

Post a Comment