FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20110309

no title_no caption

assalammualaikum awk..
kita x tau nak bagi tajuk entry kali ni ape..so kita terpakse jujur no title and no caption..awk cariklah sendiri tajuk yg sesuai..

yeah..setelah sekian lama tak update blog..
kalau tengok kat dashboard tu...tiap2 hari ade jek yg update..gigih betul u all sume eh..
ok..kita xtau la nak start cehrita yang mana satu..
kita x update blog sebab kita sangat busy...
bila kita busy,bnyak benda yg berlaku dalam hidup kita..
bila bnyak benda berlaku..banyak la yg perlu kita bagitau dalam blog nih..
bila dah bnyk sngt story yg perlu di beritau..kita jadi comfius nak habaq yang mana..
adehh...! sungguh dillemma..hehe

ishh..geli-geliman lak ber-awk kita nih..rindu zaman kecik2 dulu..
kalau dgn kawan2 guna awk kita jek..cam klako lak bile hengat balik..
sekarang pon gune gak..tapi dgn kawan2 dalam kelas jek..hekhek
mesti korang gelak bile dgr aku berbual guna kata ganti nama diri awk kita..ngee~

takpe la..abaikan kisah diatas..
sebagai permulaan untuk saya kembali tegarkan diri dalam hal2 penulisan blog nih..
sy nak share kt u all sume satu video yg ditujukan khas buat sy dari rakan2 sekerja..


al-kisah nya begini..
lepas bos and his wife hantar sy pulang ke rumah pd hari ahad lalu..
excited sngt nak balik..sebab dah 3 hari tak balik umah, sampai handycam pon tertinggal dlm kete bos..hehe
esoknya..lepas tgh hari..bos sy call..kebetulan beliau dgn kwn2 seangkatan yg lain ade tugas di mersing..
so..sebelum nak outstation ke mersing..beliau pun berkenan nak pulangkan handycam kepunyaan sy..
janji punya janji..last2 bertemu lah di UTM skudai..
*perrggghhh..ayat skema tak leh blah...!
ok..masa pulangkan my bos said this
"zira..dalam tu ada pesanan untuk awk...!"
gelabah haku dgr ayat tuh..xpe cover lg..dlm hati dup..dap..dup..dap..
ntah ape la pesanan yg aku dpt nanti ek..hehe

pas amek HADIF n JIHA dr sekolah..
smpai jek umah terus aku terkam handycam tu..
gelak besau haku tonton pesanan diraja nih..

yg aku tak leh tahan dgr..--johor darul khusus..ngeng~johor darul takzim la dey...!

video


zira: AL-FATIHAH to my friends arwah ABDUL AZIZ SYAF ZULKIFLI..

No comments:

Post a Comment