FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20110507

nah..! ni keputusan rayuan UPU 2011...!

oit..!
korang xyah dok tny2 cam aku asek dok tny kat sume org bile keputusan rayuan UPU 2011 akan dikeluarkan..!
this statement berdasarkan apa yg aku survey kt webs k..!

Keputusan rayuan UPU/IPTA akan di khabarkan @ diumumkan pada minggu ketiga Jun 2011 selepas pendaftaran pelajar baru di IPTA.

sila klik sini untuk ke semak rayuan

actually, pemilihan rayuan adalah untuk mengisi kekosongan tempat yang berlaku selepas pendaftaran pelajar baru di IPTA. Sekiranya tidak mendapat sebarang tawaran sehingga 31 Julai 2011, permohonan rayuan anda dianggap TIDAK BERJAYA

kalau tak dapat tu..pandai-pandai la buat percaturan supaya tak tersilap langkah..!
btw..aku nk wish gudluck kat u all n diri aku sendiri..semuga rayuan diterima then go further study..!

3 comments:

  1. insyaallah rezeki ada dimana2
    janji jangan putus asa dan selalu berusaha

    Review Filem Kongsi

    ReplyDelete
  2. gud luck dear
    ^_^
    banyk2 berdoa k

    ReplyDelete
  3. bukan minggu kedua jun ke..????

    ReplyDelete