FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20110628

continue

hi..
serius aku tak tau dah nak bagi tajuk apa untuk entry kali nih..
memandangkan aku berminat nak sambung enrty yg lepas..
so..sesuai kot title continue nih..hehehehe
ni sambungan dari entry yg lepas..kalau nak baca klik sini

kenapa aku buat enry cam gini..??? sebab ramai kwn aku tny..
aku keja ape ek..yela kat fb aku bnyk gmbr aku dgn budak2..hehehe
kdg2 tu puas laa ku dok explain kt dorang..pon xpaham2..
so,memang xpenah2 la kan aku nak cite apa aku buat...maka dgn itu..timbul la idea nk buat entry cam gini..so..this is such a view of my work...kebetulan time gi ledang ari tu aku bawak personal camera..:)

let's continue my story...!
ok..petang tu kan..memang kiteorang kekurangan bahan untuk buat game..
on the spot pny idea...abg mus terus rangka game explorace..
kat entry lepas ade picture dorang tgh khusyuk merangka game...

ade 5 check point..
then aku ditempatkan kat check yg last tu laa...kat air terjun...
seram seyh dok sorang2 kt hujung dunia 2...
so,sementara menunggu student2 tu sampai aku dok merayap jap kat
sini

 ni sume antara adik bradik dia...hehehe
ikotkan bnyk lagi..tapi cukuplah ni yerkk..
ni laa tempat check point aku...indah sngt kalau tgk full view..
tapi aku xde la pic penuh...
sngt nyaman bila dgr bunyi air ni ngalir..tenang jek..
lagi2 time aku  dok sorang2...masa awal2 tu kan, aku macam x sedar aku ni sorang2 taw..
sebab tempat tu cantik kan..puas la aku menghayati pemandangan yg ada...bila dah kena gigit nyamuk..
aku ngeluh sorang2...pastu baru aku pasan yg aku cakap sorang2..hehehe..
terus aku cuak..hahah...sengal amat...!

malam LDK yerrkk..!

pic ni macam kat bufday party kan..

tgk laa belon tu..

aku,abg mus and abg raja yg tiup..

mula saje jek nk exercise mulut..hehe

tapi abg mus gi gantung lak...

ntah hape jek laa..



ni lak pic student mlm tu..colourfull kan mereka..hehe

esok paginya..budak2 senam robik..abg kecik yg handle..
aku lak cam biasa laa..handle PA sytem jek sejak dua menjak nih...nge~~ memang padan laa aku makin boolat..!
balik time...!
adeh...malas lak aku nk upload picture lain...
nanti jek la eh..tu pon bila kerajinan ni berada pada tahap tertinggi...hehehe

ok bubbye...ngntok lak...!
miss u all..

No comments:

Post a Comment