FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20110726

nak facebookchat yang lama??? google chrome..!

hi..!
aku tau taw..korang bukan suke sngt dgn facebookchat yg latest ni..
susah kan..
so jgn risau...abg aku ade ajar aku cara camne nak tukar semula ke facebook chat yg lama...
so,aku berminat lak nak share kat u all..
seblum tu..! step ni khas untuk pengguna web browser dia google chrome taw..
kalau kamu pengguna setia lagi tetap dan teguh kepada web browser mozzila firefox..
sila guna step lagi satu di page ini

ok.let's start it..
korang open page ni http://adf.ly/2Bbhq
nanti akan kuar page begini..!


 juz leave the ads...
korang terus kan jek..juz klik kat word "SKIP AD"


pastu nanti kat bahagian bawah akan keluar word "continue" or "discard"
klik jek continue..dont worry sebab dia tak bagi harm kat PC k..
then install macam biasa..
pastu korang refresh facebook korang..
then check facebookchat..
if it still not function..
korang log-out,then sign in semula..

ok..that all...!
gud luck..!

No comments:

Post a Comment