FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20110726

nak facebookchat yang lama??? mozzila firefox

ok...hi..!
aku ni takde la pandai sangat pasal komputer nih..
sikit2 tau laa...
tp aku asek terbaca beberapa status kawan kat fesbuq yang dok ngadu kata facebookchat yg latest version ni macam sengal sikit...!!
then kebetulan abang aku yg mmg pro lagi handal meng-godeh hal2 dunia komputer ni ade ngajo aku cara nak tukar semula facebookchat yang baru kepada yang lama..
meh aku bg detail sikit..
so take a look and good luck...!

1.open this page    http://adf.ly/2BbmI
nanti akan kuar page yang berupa sebegini k..

page ni iklan semata2...
so,wait for a while...
then klik kt word SKIP AD..contoh kat gambr bawah ni..
kalau x nampak..klik picture ni untuk tumbesarannye k..!

pastu korang akan nampak page utk download monyet tu kan..kan..kan..
so,download jek..
pas download korang restart semula firefox korang..

2. pastu..gi page ni pulak.http://adf.ly/locked/2Bbhq ,
page ni kadang2 dia soh wait..so..korang wait jek..x lame dalam 10 second cam tu...
then kalau ade kuar word ''continue..juz click on that word..

aku dah malas nak printscreen page yg ade word continue tu..hehehe



pastu dia akan kuar page yg lebih kurang sama dgn page seperti di step #1..
so samala..juz click kt word 'SKIP AD'
nanti kat bahagian bwh akan kuar words ' continue' or 'discard'...
amik je continue...
dont worry..dia x bg harm kt pc or lappy...then install it ok..!


pastudah buat 2-2 step di atas..
refresh facebook . kalau tak boleh gak...try log-out dan masuk balik ..

CHAT ANDA 'RETRO'

ok confirm jd...
Greasemonkey :: Add-ons for Firefox
adf.ly



tp ni khas utuk pengguna web browser mozilla firefox  sahaje taw...
gud luck to try it...!!!!


if web browser yang korang gune adalah google chrome..
jgn risau...aku dah update pon pasal ni...sila clik sini

No comments:

Post a Comment