FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20110901

assalammualaikum warahmatullahhiwabarakatuh
first:
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

second:
SELAMAT HARI MERDEKA YG KE-54


first of all..SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI to all muslim..!
ok,plez dont asking me about this picture..honestly mmg xrancang pun nak snap apa2 gambar kat rumah..
fakta 1:gambar ini diambil di ruang tamu rumah
ikotkan nak bergambar ramai2 masa dirumah atok
fakta 2: rumah atok @ kampung saya dekat jek (10min perjalanan jika memandu pada kelajuan 80km/j)
so..that is why gambar nye mcm x cukup sifat and x cukup ahli..hehehe
another is..jgn tny laa kenapa tema baju i lari sngt2 kan...!
ooohh tidak..mmg abg n adik bongsu tu nak sepasang berbaju hitam..parents pun nak sepasang juga tapi berbaju coklat..so,aku n jiha pun decide nak sama2 pakai baju lain2...hehehe
fakta 3: tahun2 sebelum ni mmg xpernah ade tema warna or baju pon..sume main bantai jek pakai baju raya cam rojak..!

ok..utk raya ni..to all my blog reader..
aku nk mintak maaf,kalau kite pernah berjumpa..
sorry kalau ada perbuatan or kata2 yg buat u all terluka..*eceeh ayat drama
kalau kita x pernah berjumpa..
sorry kalau2 ada hasil nukilan aku yg buat korang terasa hati..
ampun sngt yang teramat sngt ye..!
*cepat,maafkan sekarang...!!! sekarang jugak taw...!!!

ini ayah dan bonda sy..
ye satu2 nya didunia ni..
sayang ayah...sayang bonda..
sob...sob..sob..tetibe touching lak bila teringat kat mereka..
fine...sy mmg sensetive..!

those gambar di bawah sume kat umah atok..!
oren: jiha....pink: aku...colourfull: ain
ini adalah gambar wajib tahunan..
almost every single year kami bertiga akan bergambar begini..
fakta 4: hanya kami bertiga cucu perempuan atok,the rest boys
dalam gambar ni..yang penting bendera kat ats tu..raya-raya juga..semangat merdeka tu kena wujud ye..hehehe

hazra ain and najihah
cousin + bff = pantang jumpa...!

ok laa..tu jek kot nak share...
picture2 lain tu lebih selesa jadi privacy kot..
sebab sy malu..hekhekhek
last but not least..ni pic aku dgn buah hati pengarang jantung..
udin muhammad khalid al-walid bin..........(bapa dia xmau jd public figure) hehehe

ziyra ppssstt:
saya dah maafkan semua kesalahan orang disekeliling sy
even dia tak datang meminta maaf pada sy (^^,)
sy harap,mereka juga berbuat begitu pada sy...!

No comments:

Post a Comment