FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20110921

Tiredness..!


Hye..

Assalammualaikum there..!
I’m juz finished a few page of my  assignment juz now.. not at all ok..
It damn tired…tiredness was so hell…!!

Flash back the story:
Tengok jam sat…jarum panjang kat 3,jarum pendek kat 4...
Fine dah pukul 3.20..serius memang tak perasan dan sangat2 tak sedar dah pukul 3 pagi..
Sebab kak farah and iqa pun still ngadap asigment,kak sorang jek yang dah sedari td  tidur..!
Memang masing2 gigih siapkan asgment…kot…! (^^,)

Mana tidaknya..td ada discussion smpai  pukul 11.30 malam..
Pastu,siap2 gosok gigi n kemas2 sikit..nak pukul 12am baru start siapkan asgmnt..
Uuuwwaahhh…tetibe rasa nak balik ke zaman sekolah semulaa..
Yup,sngt2 x dinafikan,zaman sekolah adalah the best part in life..!!
Tak yah nak susah pale otak pikir hal2 yg bukan2…adoyaii..!

Ok,let’s back to the story:
Lepas tengok jam terus jerit kat mereka macam ni:

“KAK FARAH,IQA…u all tau x dah pukul 3 lebih???”
Iqa pun reply dgn muka tekezut..!
“serius??” lalu iqa pun capai hp then tgk jam..
Kak farah lak “blaaa…blaa…bla..”

Pastu terus kecoh dok fikir nak pilih baju untuk esok then nak iron..
Fine..! Entry kali ni memang khas untuk wanita ye..so for boy,leave this page plez…NOW….!!!!!

Mula pilih baju kurung..pastu macam xnak..
Iqa lak terlibat dgn lakonan untuk majis Open house yang aku dok sibuk pi rewang dalam entry yg lepas..click sini kalau nak usha..!
So,dalam lakonan tu iqa kena pakai baju jubah hitam..
Terus aku pun yg ada gak jubah hitam,tetibe terasa nak jugak pakai sama..
So pe lagi..main testing2 la aku dan dia + kak farah @ kak LOLA MESSICA (nama fb)

This is me and haziqah aka iqa..
Kelas kau jah..!
Credit to kak lola for those picture


eerkk.. Tetibe ade katil lak..kantoi…!

 To iqa:
I suka sngt dgn pic u yang nih..
Sngt mengerikan dan comel..! muaahh..



Ok,kami decide nak pkai hitam untuk majlis esok..
but..FYI,kak lola sngt marah @ geram kat aku n iqa..
Sebab dia xde baju colour hitam..
Then dia test baju aku yg berwrna hitam which is 1 of my lovely clothes..
Cantik sngt kak lola dlm pic nih..!


And this..dia sngt photogenic..

 And also this “cover girl aidiladha” ahaks…

Ni lak kembar lain mak lain pak

Kol 3 pagi u..we all buat photoshoot nih…! Kau ada…? Xde kan..!
Hehe..
Udah2 la tu..
to iqa n kak lola:
Eventhough masa first day @ first week jumpa kite sume macam malu2..
But now..i bersyukur sngt dapat I bilik dgn u all kak lola,iqa n kak ila
*Kak ila aku xde pic dia..
U guys sngt2 best…tak berkira pun dgn i..
then sngt2 happening smpai buat I rasa “HAI PENING” melayan gelak u all…
yela..ari2 ade jek gossip baru ..*sight
I syg u all ketat2,rindu rapat2…muuah..muahh..
Sorry sebab I selalu buat u all jelez sebb dapat balik umah every weekend..
*umah aku dekat jek dgn UniKL..(:

Ok bubbye

Ziyra psst:
Thankz abg  syahid for the DSLR camera..!

No comments:

Post a Comment