FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20111012

gggrrr....!

tak paham dengan orang yang berhati kering..
hidup tak reti jaga perasaan orang lain..

----> to you
cuba kalau apa yg kamu buat pada sy terjadi pada diri kamu..?? 
what will u do? 
this is not ur first time...bnyk kali kamu buat macam ni....!
plez jgn carik pasal lagi sebelum saya list kan 1-1 kesalahan kamu..
kang kamu terduduk nak bayar hutang untuk parut kat hati nih..!
saya perempuan...kamu perempuan..
plez be alert...u r not talking with 5 years old kids ok..

yes i'll smile at all time,bukan bermakna sy tak terasa,cuma tak nak keruhkan keadaan..
terbakar kampung nampak berasap,terbakar hati tak sape tau k..!

*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*

i miss both my pillow and heart beat..
(hadif and jiha)
 
raya ari tu hadif belikan kawan untuk KAKA(turtle yang besar tu)
dia telah kematian sahabat..hehe
hanya disini sahaja boleh dapat harga seorang sahabat..
sekor RM6..heheh


ni yang kecik tu..pandai dia benti merangkak
sema-mata nak posing..
Khelllllassss kau JAh...

  
ni mereka bertiga
eerkkk...busyuk..!


ok bye

ziyra ppsstt:
kdg2 org buat sy terfikir..
mungkin sebelum ni sy pernah buat org sakit hati..
eeerkk. (+_+') 

No comments:

Post a Comment