FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20120208

newBorn..!

Assalammualaikum dunia...
selamat datang Muhammad Umar Imran..
hero baru family Tok Limah..
2nd son from my untie,ucu
Alhamdullillah sihat dan sempurna dia lahir..


actually  imran deliver awal dr due date.which is should be after 3rd Feb
tapi sudah tertulis di  luh mahfuz Imran lahir pada  28th Jan 2012
so that Alhamdullillah
imran budak baik..dia x bagi masalah pun..so the next day after deliver doktor dah benar kan dia balik..
tapi disebabkan aku demam + batuk + selsema..
aku sorang xdapat cium dia..nak pegang dia pun,aku x berani..
takut x pasal2 penyakit aku ni berjangkit kt dia..
geram sngt2..sebab tu selagi aku xdapat cium dia..selagi tu aku xnak post apa2 pasal dia kat blog nih..ahakz..
finally,yesterday i got him..
sampai jek umah atok..terus aku terkam budah nih..
cium ye banyak2..lepas geram...nge~

see his finger..then compare it with mine..!
so different lovely good..hehehe


know that,aku geram sngt2 tgk budak kecik or bayi..
lembut sngt pipi dia..
nak cubit2 jek rase..hihiik

kelahiran dia sangat2 dinanti..
sume orang excited sngt2...termasuk laa aku..!
dari bab baju.nama,tmpat tidur dia..
time mandi..klau boleh sume org nak tgk setiap detik dia membesar
bile tgk Imran mcm nih..
teringat sngt..
mesti masa aku lahir mcm ni..
sume org doa kan yg terbaik untuk masa depan aku..
parent bagi nama yg baik..
ajar yg baik..beri makanan yg baik2..
senang cite semua untuk aku adalah yg terbaik dari mereka..

tetiba buat aku syahdu bila teringat perkara jahat yg aku buat kat mak ayah..
or even kat atok n sume makcik2 aku..
padahal masa kecik..selain mak n ayah..
atok n makcik2 aku ni laa yg melayan kerenah aku..
mandikan aku..suapkan aku makan..
ajar kan aku perkara yg baik..
hhurmm...aku sayang mereka sngt2..
tanpa mereka siapalah aku..
i'm most 19 years old now...
harap sngt aku juga dapat buat yg terbaik untuk mereka..!

yup..setiap entry wajib mempunyai at least 1 gmbar tuan blog ye..!
hehehe...
i'm waiting for him pick up me last week..
tq love

ziyra ppssstt :
for ucu...
being a full-time mother is one of the highest salaried jobs in ur field, since the payment is pure love..
happily and blessed with your family life...
u so much

No comments:

Post a Comment