FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20120307

entry 103

zira dan mimi..
muka mung lagi

assalammualaikum..
teka..mengapakan org yg berada di dalam gambar di atas seperti gumbira semacam..

ohh yaa..kerana ini merupakan hari perasmian badminton tersebut..
lama beb beli..masa awal2 masuk sem lg..masa tu semangat bagai kot nak bersenam tiap petang..
alahai..takde masa rupenye..

''perhatian kepada semua warga  hostel siswi UniKL MiTEC,sebentar lagi semburan nyamuk akan dijalankan. kepada yang mengalami alahan. sila keluar dari hostel''

announcement ini lah yg berjaya menambat hati roomate aku untuk bermain badminton dengan jayanya sebab ade semburan nyamuk di hostel siswi..!
sebab nye..mimi resdung..aku pulak memang lately ni mengalami alahan yg teruk
alia pulok tengah selsema..
so kiteorg pun decide laa untuk kuar dr bilik kesayangan tu..!
nice..nice..nice..


wwah..khelass kau jah sempat lagi possing dgn semburan tu..
pastu menjajau haku lari..ahaks
hebat x hebat laa kan kiteorg men badminton pkai selipor sakai jek..

ini pulok 2 org roomate yg sedia menemani..
iera dan alia
iera nak main..tp dia kata xreti..klu main nnti macam tennis..
alia pulok setia dgn BBM dia..ahaks
actually dorg dah mandi n siap dgn baju tido untuk mlm..tu yg dorg duduk jek..!
bcoz..if i'm not mistaken that time oredy 6.30 pm
see the pyjamas girl..!



ini pulok tuan pny blog yg asek menayang muke sesaje..
sy gumbira
sy happy
sy teruja
sy penat
tq..!
 bubbyee...!!

No comments:

Post a Comment