FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20120523

Birthday part 1


Assalammualaikum..
Rasanya ramai yg tau (kot) 18th may yg lepas adalah harijadi aku yg ke ……

Sngt2 x seronok..bulan may adalah bulan berhempas pulas untuk final exam..
Nasib last paper 17th….so sempat lagi untuk aku melarikan diri..~ngeee
Last paper abis pukul 12pm..awal2 lagi aku dah inform kat mak..
Aku nak balik petang tu jugak..
Kalu orang xtau mesti korang ingat aku dah lama xbalik..
Padahal every weekend aku balik..kadang2 2 kali seminggu..
Mak slalu ckp…dia x sempat nak rindu kat..aku dah balik… *comel mak


Bahagia sangat2 time kemas ni…
Xsabo nak balik…Rindu kat katil bilik..hehehe

Tau tak..tengah semangat mengemas ni..
Aku perasan roommate aku sume macam semacam..(*_*)
Lagi2 Mimi, dah laa lambat packing barang sendiri..fine..sebab dia balik esok..
pastu buat perangai pelik bawak nak bawak hp ke toilet..pastu buat blurr2…
yg paling aku geram bila dia melambat2 kan kerja aku… grrrr… tahan jek dalam hati..

xpe2..sabo lagi…aku pun dgn gigih angkut barang 1 per 1..sbb ade yg nak simpan kat stor..
aku nak cepat..sebab mak aku dah on the way nak amek aku..
x lame pas tu.. Sya datang ke bilik aku.. lagak macam YB nak wat lawatan..
ok.. silakan.. aku pun melayan Sya macam tetamu..*ayat x bleh blaa..

fine..aku wat keje sume orang tengok… selamba lagi nih..
cover sebab geram dgn Mimi..

sy terus kan lagi operasi mengemas lantas membuka pintu gobok (almari)
tiba-tiba suddenly…*best x ayat nih
taaadaaaa….



 Then dorang pun teriak..
Happy bufday 2 u..happy bufday 2 u..happy bufday 2 nadzirah..happy bufday 2 u..

I was like..! @#$%^&*(*&^%$.....!!!!
Thankz u all..
Don’t know how to said..but I love u all so much..

Sya ~ aku ~ alia
Iera ~ sya ~ aku ~ mimi

Rupenya..mimi nak bawak hp ke toilet tu sbab nak contack sya pasal kek ni..
Then dorang melambat2 kan aku time kat stor tu sebab nak letak kek tu dlm gobok..
Serius..aku x aspect langsung sume ni..
Maybe sebab bufday aku keesokkan hari..
So.i thought they doing nothing..

To all of u:
Aku tak tau nak ckp macam mana..
Persahabatan kite masih baru lagi… tapi kite sume concern each other…
Aku selesa sngt kwn dgn korang.. sebab kite sntiasa bersederhana..
Tapi sume benda nak kongsi.. dari hal2 pemakanan..note study..hal2 kewangan..temasuk laa selipar jamban..hekhek.. thank a lot..
Semoga persahabatan ni berkekalan…amin ya Rahman..amin ya Rahim..


ziyra psssttt:
sorry lambat update lagi..
tp orait laa kan dr xde langsung..ngeh..ngeh..

No comments:

Post a Comment