FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20120523

birthday part 3 ~ universal studio singapore


Assalammualaikum..
ok tadi buat part 1..pastu part 2..ni part 3 pulak laa

19/5/2012 aku ke singapura..
semua ahli keluarga ikut..kecuali abang sulung je yang nak ditinggalkan sebab nak focus sangat dengan study..hehehe
so tempat abang tu telah digantikan oleh atok...
rasa cam comel jek bawa atok ke Universal Studio Singapore(USS)

oh yup,actually ni kali ke dua aku jejakkan kaki ke USS..
sebelum ni aku pergi dengan kawan2..if i’m not mistaken..2 tahun lepas kot..
2010..time USS ni baru lauching..
Tapi time tu rugi gak ke sana..sebab belum 100% siap..
Which mean, ada 2 3 part yang masih dalam proses pembinaan
Tapi untung jugak..sebab bila pergi kali kedua nih..
Aku yang jadi tourist guide family aku..

Kira tima nak makan.. toilet.. theme park yang best..semua aku dah tau..
So,perjalanan agak mudah..takde sesat2..or membazir masa..
Sebab masa kat USS tu masa kita akan banyak dihabiskan untuk beratur..

Have a see…!

THE MARITIME EXPERIENTIAL & AQUARIUM MUSEUM
tempat ni baru launching beberapa minggu lepas..


ayah terchenta                              see zirafah tu

us

ready for USS

 bf baru                                                      pet baru...

body guard baru 

yang ni akak baru kot

yang ni..eerrkk..pengsan jap..!!

suke tgk pic nih..
eh..aku pun ade laa muscle cam dorang ber 3 ni..
saje jek x tunjuk

 sian atok penat..
dah la cuaca ari tu terik sngt2..

know that..time ni kaki aku cramp...
ppeergghh bisa...

atok said: kenapa amek gambar dengan besi ni
i was like (T_T)...hahahah

 i love them

hebat kau Jah snap gambar aku gitu sekali

kebasahan...


comel kan kami..




 globe adalah gambar wajib ada...!


ziyra psstt:
thank u every1 for celebrating my birthday..
adeh..camne nak balas ek...hehee

No comments:

Post a Comment