FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20130221

pavlova

assalammualaikum..
hi u guys..!
saje nak kongsi hobi sikit sambil2 iklan..
ok i sngt suke masak..
tapi totally i tak minat langsung nak masak makanan harian...sekian..dot..dot..dot
kalau mood steady dan ok dan ceria jek baru masak masakan harian..
huhuhu..nak masak pun kena ade mood br menjadi..
ye loorhhh kite ni tak hebat mana pun..

tapi i sangat-sangat suke cinta teramat sangat kalau nak masak 
makanan yg lebih kepada pastry..
macam kek,puding, and so on..
ok..i nak war-war kan..yg minat i ni
yg sekadar suke buat kek..
terus jadi ramai yang suke-suke nak rasa...
at the end telah membuatkan ramai yg suke nak order..
lalu menyebabkan i suke2 terima order
lantas menjualnya..
so kepada sape2 yg berminat..
do contact me..! pm kat facebook or whatsapp..
0127488976
i jarang amek gambar..ni jek laa..



ni kek pavlova masa yg mula2 i buat..
pastu rase macam owesome sngt2..
sebab i yg buat..so mmg owesome

ni tempahan yg mula2..
order yg owesome ok..!

ni pulak gamabr tempahan yg seterus terusnye..
order lah..kalau x tgk jek k..
sedap aw..sebab i yg buat..hohohoh


ni unty i tempah utk bufday baby boy dia
yg moist coklat tu i buat utk makan diri sendiri ye..
sebab tu sememeh sikit gayanya

pavlova ni..
kalau u guys nak yg rasa owesome gilerr
u all mesti dan harus makan ketika mereka baru seje kuar dr peti ais k..
time tu mmg nyaman sngt..
lagi2 kalu makan time cuaca panas..mmg ohsem i told u guys..
*tetibe aku rase ayat aku terlalu hiperbola..kan..

this 1 is red velvet kek..
ni gmbar my 1st try buat masa tu..
sedap sngt...tp i x amik order utk ni k..sebab i tak larat nak buat..

last but not least
i ada jual 4 jenis saiz k..
so u all bleh pilih nak saiz ape..
RM 7, 25, 45, 60


kek lain bukan i tak amek order
tapi i x menang tangan nak layan sume jenis kek..
di sebabkan pavlova ni famous product which is best buy from me..
so, i fokus pd 1 jenis ni jek k..
sebab i still study lg..
so i buat kek cuma weekend n ari rabu saje..
hari lain i busy dengan study dan kelas.. (^_^)
so sape2 yg nak order..
inform 3 hari awal k..
kalau last minit bkn tak terima..tp bergantung pd keadaan dan jadual kelas..sekian..

full of love..! 

No comments:

Post a Comment