FOR ALL VISITOR


Make a Lady Bug Note at BlingPixie.com
stat: link: Related Posts Plugin for WordPress, Blogger... hide:

20130613

100 nombor permulaan baru

assalammualaikum..

makin dewasa usia..
makin sibuk dunia..
makin banyak teknologi tercipta..
banyak perkara hendak diselesaikan..
samakin-makin lah blog nih aku endah tak endah..

yeah title yang tak de kena mengena dengan cerita..
now.. aku tengah bermalas-malasan bersempena cuti sem yg panjang...
last final paper 18/5/13... naik sem awal bulan 9..
nak dekat 4 bulan jugak laa kan..kan..
lama kan..kan..kan..

orait...selalu aku duk post pasal UNIKL MITEC terchenta itu..
puas laa aku duk promote bagai kat orang ramai pasal MITEC..
at the end of the story...adik aku pun salah sorang yg teruja gilerrr nak masuk MITEC
plus parent aku pun sangat galakkan dia ke MITEC.

so last week pun aku baru jek teman dia pergi register...
disebab kan ade keturunan yang same dalam tuh..so barang dia tak payah nak pack banyak2..
bawak keperluan diri jek..yg lain2 sume barang aku bawak p menurun kat dia...
abis sume barang aku yang ade kat stor aku bagi pinjam..

baik kan akak ko nih Jaaahhh..
owh ye..name adik aku NAJIHAH..kalau time penuh keimanan..aku panggil dia NAJIHAH..
time mood sopan aku panggil dia jiyha..
mood facebook datang aku panggil dia jiyha lolalolalolalo....
time mood sibling mai, aku panggil dia adik..* ok nih tipu..aku x pernah panggil dia adik..
tapi mood gosip datang...xkire ape nak jadi..jadi laa...aku panggil dia JAAAAHH...

well, dia sorang jek adik pempuan hakuuu..!!! lain xdop dah..
harap2 dia baik2 saje kat U..

sebabkan dia ade kakak yg penyayang macam aku nih..
so dia agak manja..which kadang2 aku n parent aku macam tak berape yakin nak lepas kan dia gi belaja..
padahal tigaploh meter jek UNIKL tu dari umah..
tapi still tak confident ok..!

ni abg aku..!
baru lepas grad bulai mei ari tuh..
aku yg tukang amek gambo keyh..
payah bebeno nak carik photographer yg murah dan percuma
nasib adik abg nih berseni katenyer...sume aku wat kan..
sikit pun x bayo..hikhikhik
berminat nak khidmat photographer yg murah gilos..boleh email aku keyh..! ahakz.. :)


nih haaah photographer nyerr..
comel tak kak Ton...kuikuikui
banyak pulok camera bawak.. #eh..!

eh da grad dah ko nok..!
kecik jek kan dak jiyha nih..!
dalam family dia paling kecik..adik bongsu pun besar lagik dari dia....

tengah aku syok2 taip entry nih..aku dapat msg..!
"kak,jia dah odw balik"
see..! x ke dekat UNIKL nih..mggu orientasi dah abis..isnin next week baru start kelas..
ape lagi..dia balik nak qada' tido lettew..


BFF till jannah
i love u both..

 masa gambar ni di ambil..
berat aku 75kg.. now dah 78kg..
Dr Salina (family's doctor) dah bising aku gemuk..!
ok let's start dietary plan..gudluck utk diri sendiri..

bubbye...!

No comments:

Post a Comment